Bayonetta wordt ontwikkeld door SEGA

In eerste instantie heeft Platinum Games de game Bayonetta ontwikkeld voor de Xbox 360. Platinum Games geeft de PlayStation 3 versie echter uit handen aan SEGA, die er nu dus voor moet zorgen dat de game wordt omgezet voor de PS3.

Gelukkig zal Platinum Games wel een oogje in het zeil houden. De kwaliteit van de game moet namelijk wel bewaard blijven. Er zullen echter wel een paar kleine verschillen tussen de Xbox 360 en PS3 versie zitten. Welke verschillen dit zullen zijn is nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?