Check hier alle PlayStation State of Play content

Bayonetta PlayStation 3-patch nu in Europa

Gisteren vertelde we al bij Gameliner dat er vandaag een update zou komen van de PlayStation 3-versie van Bayonetta. Of de patch gelijktijdig uit zou komen in Japan, Europa en Amerika was nog onbekend.

Toch is vandaag de patch beschikbaar voor Europa. Zodra je de PlayStation 3 aanzet met Bayonetta erin zal de update zich vanzelf downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?