Bayonetta ontwikkelaar gaat samenwerken met Tencent

Geplaatst:

De ontwikkelaar van onder andere Bayonetta, Platinum Games gaat een samenwerkingsverband aan met het Chinese techbedrijf Tencent. Dat maakten ze bekend middels een persbericht.

Platinum Games is een ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor meerdere video game franchises als: Bayonetta, Astral Chain en Metal Gear. Vandaag hebben ze het eerste grote nieuws van 2020 naar buiten gebracht. Platinum Games gaat namelijk een samenwerkingsverband aan met het Chinese bedrijf Tencent. De samenwerking gaat om een kapitale investering van Tencent naar de game ontwikkelaar. De ontwikkelaar wil met dit geld naar de mogelijkheden kijken om in de toekomst zelf hun games uit te gaan geven.

Hoe groot het bedrag is van de investering van Tencent naar Platinum Games is niet bekend.

Bron: Nintendo Soup

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord