Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Bayern tegen Real in Fifa 09

Er zijn gameplay beelden van FIFA 09 opgedoken vanaf de PAX 2008. In de beelden zien we Real Madrid tegen Bayern München spelen, waar helaas geen goals worden gescoord. Wel kun je zien dat er wat gedaan is aan deze FIFA.

We zien bijvoorbeeld nieuwe physics in de game, die bijvoorbeeld het botsen van twee spelers een stuk realistischer maken. Ook zitten er een aantal nieuwe animaties in. FIFA 09 wordt verwacht op 2 oktober 2008.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?