Battletech

  • Ontwikkelaar Harebrained Schemes
  • Eerste releasedatum 24 april 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Battletech-uitbreiding biedt 30 uur aan extra gameplay

Als je klaar dacht te zijn met BattleTech dan zit je er compleet naast, want de aankomende uitbreiding biedt weer volop content om je zoet te houden. Dus maak je klaar voor nog meer mechanisch geweld met de DLC Flashpoint.

Ontwikkelaar Harebraid Schemes heeft in aanloop naar de release van het DLC-pakket bekendgemaakt dat de Flashpoint-uitbreiding behoorlijk wat uren aan extra speelplezier gaat bezorgen. Zeker dertig uur als we de makers mogen geloven. Flashpoint introduceert Flashpoint-missies. Deze automatisch gegenereerde uitdagingen kunnen zich voordoen in drie verschillende vormen. Extracurricular Activities, Criminal Minds en Headhunting-missies verschijnen regelmatig in de gamewereld. Wanneer je deze missies tot een goed einde brengt, ontvang je weer nieuwe, goede wapens om ten strijde te trekken.

BattleTech1

De Flashpoint-DLC wordt op 30 november uitgebracht. Pre-orderen op Steam is vanaf nu al mogelijk.

BRON Polygon

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?