Check al onze gamescom content hier!

Battlerite Royal Launch Trailer vrijgegeven

Vandaag is er door Stunlock Studios de launch trailer vrijgegeven voor hun Free-to-Play MOBA en Battle Royale mix, Battlerite Royale. De gehele franchise krijgt ook een grote update genaamd de BIG PATCH.

De lancering van de game op Steam komt met een Battle Pass systeem. Deze is te verkrijgen in de gratis variant en in de premium variant. De premium variant geeft toegang tot meer exclusieve skins. Daarnaast zijn er in de map twee nieuwe zones om te verkennen en drie nieuwe speelbare kampioenen, waaronder Oldur, een tijd en ruimte buigende kampioen. Daarbij is er ook een apart aanschafbare DLC, de Legendary Adventure Pack 2, beschikbaar. Voor Battlerite zelf komt er een Battlerite 2.0 patch met een heel scala aan nieuwe functies zoals bijvoorbeeld de Turbo Speed voor een snellere Kampioen met iets minder HP. De Wapenkamerfunctie beperkt je tot maar drie items per ronde, zodat je goed moet kiezen om de overwinning te behalen. De Battle Rite Patch Notes vind je hier!

Battlerite Royale wordt op 19 februari gelanceerd op Steam.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?