Battlefield V
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • RELEASEDATUM 20 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Battlefield V ontvangt Tides of War: Chapter 1

Gisteren had Tides of War Chapter 1: Overture moeten verschijnen voor Battlefield V. Vanwege wat technische problemen werd deze uitgesteld, maar inmiddels is de gratis DLC nu te downloaden voor alle platformen.

Tides of War Chapter 1: Overture voegt een nieuwe War Story toe aan de singleplayer van Battlefield V. In The Last Tiger speel je als Duitste tankcommandant en neem je het met de Tiger 1-tank op tegen de Amerikanen. Naast de War Story kunnen spelers aan de slag met de multplayermap Panzerstorm waarin de focus ligt op tanks. Tot slot is er de Practice Range in Overture waar je alle voertuigen en wapens op je gemak kunt uitproberen. Een hoop nieuwe content voor Battlefield V dus!

Battlefield V is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Electronic Arts

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?