Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Battlefield Heroes écht voor iedereen

Al een tijdje geleden kregen we te horen dat er een gratis Battlefield voor de pc zou komen: Battlefield Heroes. Niet alleen zou de game gratis zijn, maar ook zou eigenlijk iedereen met een simpele pc en internet de game wel redelijk moeten kunnen draaien.

Digital Illusions, ontwikkelaar van de game, kwam naar buiten met de systeemeisen voor deze cartoony Battlefield om te laten zien dat ze met iedereen ook echt iedereen bedoelde.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?