Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Battlefield Heroes bèta opnieuw geopend

Een jaar geleden maakte Electronic Arts Battlefield Heroes bekend. Battlefield Heroes is een game die gratis gedownload kan worden. De game haalt geld binnen door kostuums of skins te koop aan te bieden.

De game zou oorspronkelijk in 2008 uitkomen, maar omdat DICE nog niet helemaal tevreden was, hebben ze de datum verplaatst naar 2009. Toen die beslissing werd gemaakt, ging ook de bèta die toen liep op slot. De bèta wordt nu weer geopend. Klik hier om jezelf in te schrijven voor de bèta .

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?