Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Battlefield Heroes bèta open voor inschrijvingen

Battlefield Heroes is een gratis cartooneske multiplayer-shooter die zich concentreert op een grappige en minder serieuze gameplay, in tegenstelling tot de meeste shooters van nu. Zo is er geen kennis van iedere pixel in het level nodig en worden de spelers online op niveau gerangschikt om de uitdaging voor iedereen eerlijk te houden.

Hierdoor hoef je dus nooit meer gefrustreerd de match uit omdat je al 209 keer achter elkaar in je oog bent geschoten door een pubertje wiens leven bestaat uit gamen, eten en slapen.

Ook is het weer eens heerlijk om te zien dat er een pc-game word ontwikkeld waarin graphics niet voorop staan. De inschrijvingen voor de bèta van al dit jolijt en vertier zijn net geopend, en ook jij kan je aanmelden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?