Check al onze gamescom content hier!

Battlefield Bad Company 2 demo meer dan 3 miljoen keer gedownload

Vandaag maakte Electronic Arts bekend dat de demo van Battlefield: Bad Company 2 3,5 miljoen keer is gedownload. Dit is het totaal van alle downloads op de Xbox 360 en de PlayStation 3.

De demo is nog tot 25 februari speelbaar. Dan wordt de stekker eruit getrokken, omdat de game op 5 maart verschijnt. Als je demo dus nog niet hebt uitgeprobeerd, moet je dat nog snel even doen!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?