Battlefield 6 wordt volgende week onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 1 juni 2021 19:52

Electronic Arts heeft eindelijk wat meer duidelijkheid verschaft over Battlefield 6. De nieuwe shooter wordt volgende week onthuld.

De aankondiging van de onthulling is door Electronic Arts bekendgemaakt op het officiële Twitterkanaal van Battlefield. Dat we in juni meer over Battlefield te horen krijgen is geen verrassing, maar een exacte datum bleef tot op heden uit. De populaire shooter belooft een spectaculair deel uit de reeks te gaan worden, want DICE heeft het grootste team ooit op de ontwikkeling van Battlefield 6 gezet. Mocht je nog niet een next-gen console in bezit hebben, dan hoef je niet te vrezen dat je deze game misloopt. EA heeft namelijk al bevestigd dat Battlefield 6 voor zowel de huidige generatie als de next-gen gaat verschijnen.

Battlefield 6 wordt onthuld op 9 juni om 16:00 uur. Zodra er meer over bekend is, dan lees je dat uiteraard op Gameliner!

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord