Battlefield 6 eind dit jaar naar next-gen, groter dan ooit

Geplaatst: 4 februari 2021 09:57
Aangepast: 1 maart 2021 23:08

Battlefield 6 komt eind dit jaar uit voor de next-gen apparaten en belooft groter dan ooit te worden. Dit heeft Electronic Arts officieel bevestigd tijdens de bespreking van de laatste kwartaalcijfers.

Sinds vorig jaar weten we al dat Battlefield in 2021 naar de next-gen komt. Inmiddels zijn de next-gen consoles al een tijdje uit en weten we dat Battlefield 6 rond de feestdagen uitkomt. Electronic Arts CEO Andrew Wilson heeft in een toelichting op de laatste kwartaalcijfers meer informatie gegeven over de nieuwe Battlefield-game. Zo maakt Battlefield 6 optimaal gebruik van de rekenkracht van de next-gen consoles om nog grotere veldslagen mogelijk te maken. Ook het gebruik van voertuigen en de destruction mechanic wordt naar een hoger niveau getild in Battlefield 6. Tevens meldt Wilson dat de franchise terugkeert naar all-out military warfare. Dit kan dus goed betekenen dat Battlefield 6 zich in de moderne tijd afspeelt, in tegenstelling tot de Eerste en Tweede Wereldoorlog van de twee voorgaande delen.

Battlefield 6 verschijnt tijdens de feestdagen. In de lente wordt de game officieel onthuld.

Bron: Twitter: Daniel Ahmad
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord