Battlefield 4

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Battlefield 4 servers hebben het moeilijk

De onthulling van Battlefield 2042 was zo succesvol dat de servers van Battlefield 4 het momenteel nogal moeilijk hebben met het aantal spelers.

Fans van de gameserie waren blijkbaar zo onder de indruk van de onthulling van de eerste gameplay beelden van Battlefield 2042 dat ze massaal weer Battlefield 4 gingen spelen. Er kwamen ook nog een hoop nieuwe spelers bij, waardoor de servers nu moeite hebben om het aantal spelers bij te houden. Ontwikkelaar EA plaatste een statement op hun website waarin ze laten weten dat ze op de hoogte zijn van de lange wachttijden en dat ze dit probleem zo snel mogelijk gaan verhelpen. "We waren volledig omver geblazen door jullie enthousiasme en reacties op de recente Battlefield 2042 onthulling", schrijft community manager EA_Straatford op de officiële website van de ontwikkelaar.

Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S, PlayStation 4, Xbox One en PC.

BRON EA Website

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?