Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Battlefield 4
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • RELEASEDATUM 31 oktober 2013
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Battlefield 4-bèta nu alvast te installeren

De open bèta van Battlefield 4 zal vanaf 4 oktober starten, maar om vertraging en problemen te voorkomen is het door Electronic Arts vanaf nu al mogelijk gemaakt om Battlefield 4 alvast te pre-loaden via Origin.

Heb je Battlefield 4 al gepre-orderd? Ben je een geregistreerde gebruiker van Medal of Honor Warfighter Limited Edition? Een premium lid van Battlefield 3? Dan kan je vanaf morgen al aan de slag met de bèta. Alle andere gamers zullen helaas moeten wachten tot 4 oktober.

Battlefield 4 komt 31 oktober uit voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De game verschijnt op 29 november voor de PlayStation 4 en later ook voor de Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?