Battlefield 3 voor de Wii U gecanceld, Battlefield 4 in de maak

Het was hommeles tussen EA en Nintendo en het slachtoffer daarvan is Battlefield 3.

My Nintendo News meldt dat via een bron binnen EA. Als gevolg van deze onenigheid die eind 2011 ontstond is Battlefield 3 voor de Wii U gecanceld. Blijkbaar wilde EA dat Nintendo haar Nintendo Network deel zou laten uitmaken van EA's Origin met dezelfde interface en netcode. Nintendo ging niet akkoord en zou daarmee de ondersteuning van EA voor de Wii U hebben verspeeld.

Maar er zijn geluiden dat er wel gewerkt wordt aan Battlefield 4 voor de Wii U. Dit wordt dan een directe port van de Xbox 360 en PlayStation 3-versie en heeft dan onder andere besturing via touchscreen. Als dit klopt laat EA de Wii U dus niet helemaal vallen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?