Battlefield 3 in ontwikkeling

Bij het aankopen van de Medal of Honor Limited Edition krijg je de kans om de bèta versie van Battlefield 3 te spelen. Dit meldden Electronic Arts en DICE, de ontwikkelaars van deze games.

Over het spel zelf werd nog niets gezegd, het wordt dus afwachten. Maar je kan er alvast zeker van zijn dat Battlefield 3 in ontwikkeling is.

De game zou moeten verschijnen voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?