Battlefield 3
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 oktober 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Battlefield 3 download-grootte bekendgemaakt

Heb jij Battlefield 3 nog niet gekocht, en heb je toch teveel ruimte op de harde schijf van je PlayStation 3? Dan is er goed nieuws voor je: Battlefield 3 zal ook verspreid worden via de PlayStation Store, en neemt een immens grote hap uit je HDD.

Toen een fan aan John Anderson van DICE vroeg of de game boven de 10 gigabyte zou gaan zitten, antwoordde deze met het volgende:

yeah I think it is 13 GB

Ook werd er gezegd dat problemen met de controls van de PlayStation-versie binnenkort verholpen zouden worden. Heb jij Battlefield al lang 'in het echt' gekocht, of maak je liever die lege harde schijf vol? Laat het ons hieronder weten!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?