Battlefield 2042 vult matches aan met bots

Geplaatst: 28 juni 2021 15:42
Aangepast: 28 juni 2021 15:59

Battlefield 2042 gaat maximaal 64 bots toevoegen aan de game om matches op te vullen. Dit nieuws werd onlangs bevestigd door ontwikkelaar EA.

Battlefield 2042 krijgt op de next-gen consoles de grootste veldslagen die de gameserie tot nu toe heeft gehad, namelijk met maximaal 128 spelers. Maar ontwikkelaar EA liet in een interview met The Verge weten dat matches indien nodig opgevuld zullen worden met 'maximaal 64 bots'. Op dit moment zijn er nog geen plannen om spelers de optie te geven om deze functie uit te zetten, maar echte spelers krijgen natuurlijk altijd voorrang. Dus als het druk is op de servers zullen spelers amper AI soldaten tegenkomen. Tijdens de E3 hebben we al een blik kunnen werpen op gameplay beelden van Battlefield 2042.

Battlefield 2042 komt uit op 22 oktober voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en PC.

Bron: The Verge

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord