Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Battlefield 2042 krijgt meerdere updates met fixes

EA heeft informatie over de komende updates van Battlefield 2042 uit de doeken gedaan. De updates voegen geen nieuwe content toe, maar gaan een hoop problemen oplossen.

Battlefield 2042 verscheen vorige week op de pc en de krachtige last- en current-gen consoles. De game werd echter niet op een rode loper onthaald - integendeel, zelfs. Battlefield 2042 werd enorm slecht beoordeeld op Steam. Daardoor behaalde de game een negende plek op de ranglijst van slechtst beoordeelde Steam-games ooit. De slechte beoordelingen hadden onder andere te maken met het feit dat de game flink wat technische mankementen kent. Vandaag heeft EA gereageerd op de feedback van spelers. Het bedrijf geeft aan actief naar de feedback te luisteren. De opmerkingen van de spelers gaan de basis vormen voor de komende updates. De eerste twee updates staan volledig in het teken van het oplossen van problemen. De eerstvolgende update verschijnt op 25 november. Deze gaat zich focussen op oplossingen voor performance- en serverproblemen. Vroeg in december verschijnt nog een flinke update. Je kunt dan een hoop fixes, veranderingen en Quality of Life-verbeteringen verwachten. Ook net voor de feestdagen heeft EA een pakketje met updategegevens voor je klaarliggen. Dat zijn dus drie updates in ongeveer een maand tijd. Het lijkt er op dat het bedrijf actief de problemen met de game gaat aanpakken.

Battlefield 2042 update1

Wat denk jij? Is Battlefield 2042 op technisch gebied nog te redden, of gaan deze updates niet veel uithalen? Laat het ons weten in de reacties!

BRON EA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?