Battlefield 2 update 1.50

We hebben er vier jaar lang onze tanden op moeten kapotbijten. Vier lange jaren heeft elke Battlefield 2 fan slapeloze nachten gehad. Maar eindelijk is het zover. Update 1.50 is vanaf nu verkrijgbaar.

Deze 2 GB(!) grote update bevat nieuwe maps, een enorme hoeveelheid updates, fixes en booster packs. Dit allemaal volledig gratis!

Na vier jaar sinds Battlefield 2 gelanceerd is komt eindelijk de laatste update, versie 1.50, die nu te verkrijgen is! De 2 GB grote download bevat de grootste lijst met veranderingen sinds Battlefield 2 op de markt gekomen is. Zo bevat het onder andere een nieuwe map door Bjorn Sundel: Operation Blue Pearl. Verder bevat de update ook nog de Armored Fury en Euro Force booster packs gratis en voor niets en de map Highway Tampa. In totaal dus acht nieuwe maps! Nu heeft iedereen de mogelijkheid om op ranked servers te spelen zonder zich zorgen te maken om weg te vallen...

De volledige lijst met updates vind je hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?