Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Battlefield 1943 volgende week al verkrijgbaar

Electronic Arts heeft vanmorgen bekendgemaakt dat de opvolger van Battlefield 1942, Battlefield 1943, volgende week woensdag beschikbaar zal komen als download via de Xbox Live Marketplace, het PlayStation Network volgt een dag later. De game zal respectievelijk 1200 punten en 14.99 dollar gaan kosten.

Het is nu de vraag of deze nieuwe Battlefield online de strijd aan kan gaan met de gevestigde orde, zoals Halo 3 en Call of Duty. We zullen het komende week gaan merken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?