Check al onze gamescom content hier!

Battlefield 1943 is Deal of the Week

Battlefield 1943 wordt door veel mensen gespeeld, dat werd wel bekend uit de cijfers die onlangs gepubliceerd waren. Heb je de game nog niet, maar wil je hem wel graag? Dan is dit misschien het juiste moment.

Battlefield 1943 is namelijk Deal of the Week op Xbox Live. In plaats van 1200 Microsoft Points kost de game nu 800 Microsoft Points. Wees er snel bij, want volgende week is de aanbieding weer voorbij.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?