Battlefield 1943 demo

Al eerder schreef ik een artikel over de release van Battlefield 1943. Van deze remake die naar de PlayStation Store komt, verschijnt er nog een demo. Zo kun je zelf eerst kijken of de game naar jouw smaak is.

Wanneer de demo precies arriveert is onbekend nog, maar aangezien de volledige game 9 juli verschijnt, zal het vlak ervoor zijn. Hou in ieder geval de PlayStation Store in de gaten voor deze demo.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?