Battlefield 1943 bèta niet publiekelijk

Battlefield 1943 is een van de vele projecten waar DICE de laatste tijd mee bezig is. De game zal te downloaden zijn op Xbox Live Marketplace en de PlayStation Store. Een PC-versie volgt later.

Gordon van Dyke, Producer bij EA DICE, vertelde vandaag dat Battlefield 1943 geen publieke bèta zal krijgen. De producer kon wel vertellen dat er een trial versie beschikbaar zal zijn bij release. Er is verder niks bekend over een releasedatum van deze game.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?