Battlefield 1-gamers herdenken WWI met een staakt-het-vuren

Geplaatst: 12 november 2018 09:15
Aangepast: 12 november 2018 09:16

Een unieke gebeurtenis heeft zich voorgedaan op de servers van EA's Battlefield 1. Gister was het honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog ten einde kwam en dit werd herdacht met een staakt-het-vuren in Battlefield 1.

Jan David Hassel, designer bij DICE, was er live bij en bracht deze opmerkelijke herdenking via Reddit en zijn Twitter-account naar buiten. Hij heeft het opmerkelijke tafereel zelfs vastgelegd en het strand was bezaaid met gamers die samen het einde en de slachtoffers van Eerste Wereldoorlog herdachten. Helaas is er altijd wel iemand die de feestvreugde wil bederven, zo ook tijdens deze noemenswaardige staakt-het-vuren. Op de beelden is te zien dat één clown in een vliegtuig geen boodschap heeft aan een herdenking.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 1

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

21 oktober 2016

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord