Naraka: Bladepoint

  • Ontwikkelaar 24 Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 augustus 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, Battle Royale, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Battle Royale Naraka: Bladepoint krijgt open bèta

Melee battle royale game Naraka: Bladepoint krijgt volgende week een open bèta. De game werd in 2019 onthuld als een multiplayer melee actie game.

Bij het onthullen van de game noemde de ontwikkelaar onder andere het 'grenzeloze bewegingssysteem', de toegankelijke besturing en het systeem voor blokkeren en afweren dat geen gebruik maakt van een 'blokkeer-knop'. 'Spelers zullen elke aanval voelen en elke vaardigheid die ze bezitten gebruiken om de overwinning te behalen', zegt ontwikkelaar 24 Entertainment. 'Ons team heeft iets gemaakt dat visueel prachtig is en dat meteen zal aanslaan bij liefhebbers van online multiplayer gevechten'. In tegenstelling tot de meeste battle royale games, die geheel om geweren draaien, draait Naraka om snelheid, beweeglijkheid en melee combat.

Naraka: Bladepoint staat op de planning voor deze zomer.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?