Battle Royale Naraka: Bladepoint krijgt open bèta

Geplaatst:

Melee battle royale game Naraka: Bladepoint krijgt volgende week een open bèta. De game werd in 2019 onthuld als een multiplayer melee actie game.

Bij het onthullen van de game noemde de ontwikkelaar onder andere het 'grenzeloze bewegingssysteem', de toegankelijke besturing en het systeem voor blokkeren en afweren dat geen gebruik maakt van een 'blokkeer-knop'. 'Spelers zullen elke aanval voelen en elke vaardigheid die ze bezitten gebruiken om de overwinning te behalen', zegt ontwikkelaar 24 Entertainment. 'Ons team heeft iets gemaakt dat visueel prachtig is en dat meteen zal aanslaan bij liefhebbers van online multiplayer gevechten'. In tegenstelling tot de meeste battle royale games, die geheel om geweren draaien, draait Naraka om snelheid, beweeglijkheid en melee combat.

Naraka: Bladepoint staat op de planning voor deze zomer.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Naraka: Bladepoint

Series

-

Uitgever

NetEase Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

12 augustus 2021

Ontwikkelaar

24 Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord