Check al onze gamescom content hier!

Batman: Arkham Asylum pas in augustus

Het leek er begin deze maand al op dat Batman: Arkham Asylum zijn oorspronkelijke releasedatum van 23 juni niet meer zou gaan halen. Nu is bekend geworden dat we inderdaad langer moeten wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe Batman game.

Eidos heeft namelijk verteld dat de game nu op 28 augustus in Europa zal verschijnen. In Amerika kunnen gamers drie dagen eerder al hun avontuur met Batman starten. Een echte reden voor het uitstellen is niet gegeven, maar het goede nieuws is dat de game nog wel gewoon gaat komen en wel voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?