Batman: Arkham Asylum komt met een 3D versie

Vond je Batman: Arkham Asylum helemaal geweldig, en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Eidos komt namelijk met een re-release van deze game in een speciale Game of the Year edition. Deze versie wordt op 11 mei dit jaar verwacht en zal een leuk extra'tje bevatten. Deze zal namelijk voor elk platform, dus de pc, Xbox 360 en PlayStation 3 nieuwe challenge maps bevatten en een 3D functie, inclusief twee 3D brillen.

Hoe dit er precies uit gaat zien en of het kwalitatief goed zal werken is nog maar de vraag, maar het lijkt er op dat dit puur een leuk extraatje is en geen enorme veranderingen met zich mee zal brengen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?