Batman: Arkham Asylum GOTY in maart

Op 26 maart zal ook de game Batman: Arkham Asylum een Game of the Year Edition krijgen voor de Xbox 360 en PS3. Natuurlijk zal deze versie van de game allerlei extra's gaan bevatten. Wat deze extra's waren was echter nog onbekend, maar inmiddels weten we meer.

De GOTY-versie van de game zal namelijk alle zes de Challenge Maps bevatten die al eerder zijn verschenen. Daarbij zal deze versie nog eens worden uitgebreid met zes gloednieuwe Challege Maps. Maar dat is echter nog niet alles, want de game zal ook in 3D te spelen zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?