Batman: Arkham Asylum demo onderweg

Eidos Interactive heeft laten weten dat er een demo op komst is voor de game Batman: Arkham Asylum. De game was eerder al uitgesteld tot eind augustus, en nu is de release dus dichterbij aan het komen.

Om de game te kunnen 'voorproeven' verschijnt er een demo van de game op 7 augustus voor de Xbox 360, de PlayStation 3 en de PC. Ruim voor de release van de volledige versie dus. Batman: Arkham Asylum zal in de winkelrekken te vinden zijn op 25 augustus in Amerika en op 28 augustus in Europa en Australië.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?