Baspedaal kapot? Nyko heeft de oplossing

Guitar Hero: World Tour en Rock Band komen standaard al met een baspedaal voor de drumkit. Zoals je misschien weet is dit pedaaltje niet zo sterk en is de kans groot dat hij kapot gaat.

Daarvoor heeft accessoirefabrikant Nyko wat op bedacht. Het metalen pedaal! Dit pedaal is voor de bredere drummer die telkens zijn originele pedaal stuk trapt. Het pedaal zal ongeveer 20 dollar kosten. Een Europese release is nog niet bekend, maar Nyko gezien zal dit wel gebeuren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?