Check al onze gamescom content hier!

Baseball Blast aangekondigt

Er komt weer een nieuwe titel aan voor de Nintendo Wii, genaamd Baseball Blast. Take Two komt namelijk met een nieuwe honkbal game exclusief voor de Wii en dat is niet het enige goede nieuws, want de game zal nog dit jaar uitkomen.

De game zal natuurlijk draaien om talloze Honkbal wedstrijden, maar bevat daarnaast ook een twintigtal minigames gebaseerd op de sport. Natuurlijk kan een sport game ook niet zonder commentaar, daarom zullen Rob Dibble en Bob "Mr. Baseball" Uecker commentaar geven bij de game.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?