Banjo-Kazooie naar Games on Demand

Games on Demand voor de Xbox 360 wordt elke keer weer uitgebreid met nieuwe games. Ook deze keer zal Games on Demand worden aangevuld. Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes zal namelijk zeer binnenkort te downloaden zijn voor ongeveer 22 euro.

Het is echter nog onbekend vanaf wanneer de game precies te downloaden is, maar het zal in elk geval niet lang meer gaan duren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?