Doraemon Story of Seasons
  • ONTWIKKELAAR Marvelous Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE RPG, Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Bandai Namco onthult Westerse releasedatum Doraemon Story of Seasons

Bandai Namco onthult de Westerse releasedatum van Doraemon Story of Seasons. De game is al een maand uit in Japan, maar nu weten we eindelijk wanneer we er zelf mee aan de slag mogen.

Doraemon Story of Seasons is de nieuwste game in de Story Of Seasons-reeks (niet te verwarren met Natsume's Harvest Moon). In deze crossover-game vind je verschillende personages uit de Doraemon anime terug. De game is al sinds 13 juni uit in Japan, maar had tot nu toe nog geen Westerse releasedaum. Middels een tweet liet uitgever Bandai Namco onlangs echter weten dat de game in oktober in het Westen uitkomt. De Switch-variant van de game is in Europa straks zowel digitaal als fysiek te verkrijgen. De pc-variant is te verkrijgen via Steam.

Doraemon Story of Seasons verschijnt 11 oktober voor de Nintendo Switch en pc via Steam.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?