Blue Protocol
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Bandai Namco kondigt nieuwe online RPG Blue Protocol aan

Als je graag online RPG's speelt en van anime houdt, dan heb ik goed nieuws voor je. Bandai Namco kondigt namelijk een nieuwe online RPG Blue Protocol aan.

Blue Protocol is een online RPG die ontwikkeld wordt door Project Sky Blue. Dit team bestaat uit ontwikkelaars van zowel Bandai Namco Studios als Bandai Namco Online. De game draait op Unreal Engine 4 en bevat "overweldigende graphics en multiplayer actie in de vorm van een online game." Meer is er helaas nog niet bekend over Blue Protocol. Wel kunnen we in het logo een beschrijving vinden die erop duidt dat wel in deze game wellicht door de tijd moeten reizen om de wereld te kunnen redden.

Blue Protocol

Momenteel staat er enkel een pc release in Japan gepland voor Blue Protocol. Of en wanneer de game naar het Westen komt, is nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?