Bandai Namco investeert in Limbic Entertainment

Limbic Entertainment gaat twee nieuwe franchises ontwikkelen voor Bandai Namco. Dit heeft Bandai Namco aangekondigd, terwijl is onthuld dat ze hebben geïnvesteerd in Limbic Entertainment.

Limbic Entertainment, ook wel bekend als de ontwikkelaar van Tropico 6 en Memories of Mars, gaat aan de slag met het maken van twee nieuwe franchises. Dit doet Limbic Entertainment voor de Japanse uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco, die heeft onthuld dat zij investeren in de Duitse gameontwikkelaar. Bandai Namco heeft al in december van vorig jaar aandelen verworven in Limbic Entertainment, nadat ze Reflector Entertainment hadden gekocht. Naar aanleiding van vacatures op de site van Limbic Entertainment lijkt het erop dat ze gaan werken aan projecten voor de Unreal Engine 4.

Tropico 65

Het is nog onbekend wat voor twee franchises ontwikkeld worden door Limbic Entertainment.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?