Bandai Namco heeft groot Digimon nieuws in petto

Geplaatst:

Bandai Namco heeft bekendgemaakt groot Digimon nieuws voor ons in petto te hebben, maar voordat er meer details bekend worden gemaakt moeten we nog even geduld hebben. Dit komt namelijk volgende maand naar buiten.

Het is al een tijdje stil rondom de franchise. Begin 2018 kwam de game Digimon Story: Cyber Sleuth uit en op dit moment zijn de game Digimon Story en een nieuwe film nog in ontwikkeling. Echter is het rondom beide al een tijdje stil, dus wellicht dat we komende maand meer details voorgeschoteld krijgen over de game en de film. Het nieuws rondom Digimon wordt geplaatst in het Japanse tijdschrift V-Jump, waarvan de volgende editie in mei verschijnt.

Meer details rondom het grote Digimon nieuws worden komende maand via het tijdschrift V-Jump bekendgemaakt.

Bron: Siliconera
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord