Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Dragon Ball: Xenoverse 2
  • ONTWIKKELAAR Dimps
  • RELEASEDATUM 28 oktober 2016, 27 september 2017 (NSW), (GST)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Bandai Namco brengt Dragon Ball: Xenoverse 2 naar Google Stadia

De bibliotheek van games die straks op Stadia te spelen zijn, wordt alsmaar groter. Bandai Namco brengt Dragon Ball: Xenoverse 2 namelijk ook naar Google Stadia.

Dragon Ball: Xenoverse 2 is een fighter die in 2016 uitkwam vor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een jaar later werd de game ook naar de Nintendo Switch gebracht. Uitgever Bandai Namco maakt nu bekend dat de game later ook naar Google Stadia gaat komen. De streamingservice van Google zorgt ervoor dat de game naar een nog groter publiek kan worden gebracht. Volgens Bandai Namco is dit de eerste van vele samenwerkingen met Google.

Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball: Xenoverse 2 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Google Stadia is vanaf november in Nederland beschikbaar.

BRON Persbericht Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?