Baldur's Gate 3
  • ONTWIKKELAAR Larian Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM Onbekend
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Baldur's Gate 3 later dit jaar naar Steam Early Access

Baldur's Gate 3 komt later dit jaar naar Steam Early Access. Dit werd onlangs onthuld tijdens de New York Toy Fair.

Een exacte releasedatum van de nieuwe Baldur's Gate is er nog niet, maar we weten wel dat de game later dit jaar al in de vroegtijdige toegang te spelen valt. Dit werd onlangs bekendgemaakt door uitgever Hasbro, die de rechten van Dungeons & Dragons in handen heeft. Hasbro had tijdens een meeting voor investeerders tijdens de New York Toy Fair aangegeven dat de game naar Steam Early Access komt, voordat het uiteindelijk uitkomt op zowel Steam als GOG en Google Stadia. Hasbro laat tevens weten naast Baldur's Gate 3 in totaal zeven Dungeons & Dragons-games in ontwikkeling te hebben. Deze verschijnen tussen 2020 en 2025. Later deze week onthult Larian Studios de eerste gameplaybeelden van Baldur's Gate 3 tijdens PAX East. Wellicht krijgen we dan ook meer informatie over de uiteindelijke releasedatum van de game.

Baldurs Gate 31

Wanneer Baldur's Gate 3 precies uitkomt of in Early Access beschikbaar is, is momenteel nog niet bekend. Wellicht krijgen we daar aankomende donderdag tijdens PAX East meer over te weten.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?