Baldur's Gate 3 later dit jaar naar Steam Early Access

Geplaatst:
Aangepast: 24 februari 2020 11:34

Baldur's Gate 3 komt later dit jaar naar Steam Early Access. Dit werd onlangs onthuld tijdens de New York Toy Fair.

Een exacte releasedatum van de nieuwe Baldur's Gate is er nog niet, maar we weten wel dat de game later dit jaar al in de vroegtijdige toegang te spelen valt. Dit werd onlangs bekendgemaakt door uitgever Hasbro, die de rechten van Dungeons & Dragons in handen heeft. Hasbro had tijdens een meeting voor investeerders tijdens de New York Toy Fair aangegeven dat de game naar Steam Early Access komt, voordat het uiteindelijk uitkomt op zowel Steam als GOG en Google Stadia. Hasbro laat tevens weten naast Baldur's Gate 3 in totaal zeven Dungeons & Dragons-games in ontwikkeling te hebben. Deze verschijnen tussen 2020 en 2025. Later deze week onthult Larian Studios de eerste gameplaybeelden van Baldur's Gate 3 tijdens PAX East. Wellicht krijgen we dan ook meer informatie over de uiteindelijke releasedatum van de game.

Wanneer Baldur's Gate 3 precies uitkomt of in Early Access beschikbaar is, is momenteel nog niet bekend. Wellicht krijgen we daar aankomende donderdag tijdens PAX East meer over te weten.

Bron: Dark Side of Gaming
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord