Baldur's Gate 3 Early Access een week uitgesteld

Geplaatst:

Baldur's Gate 3 heeft nog een klein beetje vertraging opgelopen. Larian Studios laat weten dat ze de laatste puntjes op de i willen zetten.

De Early Access release had eigenlijk volgende week moeten plaatsvinden, maar fans van de Baldur's Gate-franchise moeten nog even geduld hebben willen ze aan de slag gaan met het nieuwste deel. Larian Studios heeft aangegeven dat er nog wat lokalisatie issues zijn verschenen waar ze vanaf willen. Ook wil de ontwikkelaar wat onverwachte optimalisatie problemen verhelpen voordat de game speelbaar is. Dit is niet de eerste keer dat Baldur's Gate 3 is uitgesteld, maar dit is de laatste keer beloofd Larian Studios.

Baldur's Gate 3 is beschikbaar vanaf 6 oktober voor de pc.

Bron: Larian Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord