Baldur's Gate 3

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Baldur's Gate 3 Early Access een week uitgesteld

Baldur's Gate 3 heeft nog een klein beetje vertraging opgelopen. Larian Studios laat weten dat ze de laatste puntjes op de i willen zetten.

De Early Access release had eigenlijk volgende week moeten plaatsvinden, maar fans van de Baldur's Gate-franchise moeten nog even geduld hebben willen ze aan de slag gaan met het nieuwste deel. Larian Studios heeft aangegeven dat er nog wat lokalisatie issues zijn verschenen waar ze vanaf willen. Ook wil de ontwikkelaar wat onverwachte optimalisatie problemen verhelpen voordat de game speelbaar is. Dit is niet de eerste keer dat Baldur's Gate 3 is uitgesteld, maar dit is de laatste keer beloofd Larian Studios.

Baldur's Gate 3 is beschikbaar vanaf 6 oktober voor de pc.

BRON Larian Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?