NHL 09

  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Back to basics met controls in NHL

In een nieuwe developer diary van NHL 09 zien we een aantal nieuwe features, waaronder de optie om de controls net als vroeger zo simpel mogelijk te maken. Dat houdt dan in dat je in de aanval een knop hebt om te passen en één om te schieten. Diezelfde knoppen gebruik je dan in de verdediging om van speler te wisselen en voor een bodycheck. Simpeler kan natuurlijk niet.

NHL 09 is één van de sportgames van EA die jaarlijks uitkomt, en in deze game mag je gaan ijshockeyen met de beste clubs van de wereld.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?