Back 4 Blood roadmap toont DLC en updates

Geplaatst: 9 november 2021 11:50

Heb je de straten al schoongeveegd in Back 4 Blood? Geen nood, je hoeft niet lang te wachten voordat je weer met nieuwe content aan de slag kan gaan.

Turtle Rock Studios heeft namelijk de roadmap voor Back 4 Blood onthuld. De gratis updates voegen het een en het ander toe. Zo komt er eindelijk een solo-modus, waarbij spelers progressie kunnen boeken. Dit was één van de kritiekpuntjes in de Back 4 Blood review geschreven door Patrick. Daarnaast komt er een nieuwe moeilijkheidsgraad, een nieuwe co-op modus, nieuwe kaarten en meer naar de game. In 2022 kunnen we de eerste uitbreidingen verwachten van Back 4 Blood. De eerste DLC heet Tunnels of Terror en is inbegrepen in de Annual Pass. In Tunnels of Terror krijg je nieuwe story content, nieuwe speelbare Cleaners en Ridden, wapens en meer. Bekijk hier de Gameliner Spotlight met Back 4 Blood in de schijnwerpers.

Back 4 Blood is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Back 4 Blood is ook beschikbaar via Xbox Game Pass.

Bron: Turtle Rock Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Back 4 Blood

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 oktober 2021

Ontwikkelaar

Turtle Rock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord