Back 4 Blood

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Back 4 Blood heeft een releasedatum

Back 4 Blood kwam gisteren voorbij tijdens de Xbox en Bethesda showcase. De nieuwe trailer onthult niet alleen de releasedatum, maar ook dat de game naar de Game Pass komt.

Back 4 Blood zal op 12 oktober verschijnen en dan ook meteen beschikbaar zijn voor gebruikers van de Xbox Game Pass. De game komt naar de PC, Xbox Series X en S, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox One. Naast de releasedatum en het nieuws over de Game Pass toont de trailer ook nieuwe moeras en PvP modi. Voor de mensen die de geestelijke opvolger van Left 4 Dead graag eerder willen uitproberen is er van 12 tot en met 16 augustus een open bèta voor Back 4 Blood. Spelers die de game vooruitbestellen krijgen automatisch toegang tot de early access voor de open bèta van 5 tot en met 9 augustus.

Back 4 Blood komt uit op 12 oktober 2021 en krijgt van 12 tot en met 16 augustus een open bèta.

BRON E3

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?