Babylon's Fall
  • ONTWIKKELAAR PlatinumGames Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Babylon's Fall eerste reveal trailer uitgebracht

Square Enix heeft vandaag een première meegenomen in de vorm van Babylon's Fall. Deze game is een exclusive voor PlayStation 4 en komt eveneens op pcv via Steam.

De trailer is epische zoals we gewend zijn van Square Enix maar geeft nog niet veel prijs wat we echt kunnen verwachten. Wellicht dat in de komende dagen er meer duidelijk wordt. De game is in ieder gemaakt door Platinum Games, dus met de kwaliteit zal het wel op orde zijn.

BRON Square Enix

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?