Avengers content uitgesteld, aantal spelers daalt

Geplaatst:

Marvel's Avengers heeft betere dagen gekend. Naast de uitstelling van de volgende content update, verdwijnt ook vroegtijdig een flink gedeelte van de spelersbasis.

We beginnen echter met wat positief nieuws. Elke speler in Marvel's Avengers krijgt een "thank-you bundle". Deze zit vol met de ingame valuta, waardoor spelers een skin naar keuze kunnen uitkiezen. De toekomstige content die belooft werd is echter nog in ontwikkeling. Vele community gedreven feedback wordt ingezet om zo van Marvel's Avengers een betere game te maken. Een ping systeem, campaign replay en andere QOL-updates zijn onderweg. De nieuwe held Kate Bishop kan de oktober-deadline niet meer halen, evenals de next gen upgrade voor Marvel's Avengers. De nieuwe Avenger-held moet dit jaar nog verschijnen, terwijl de PlayStation 5 en Xbox Series-versies volgend jaar aan de pas komen. Marvel's Avengers heeft ook last op het gebied van spelersaantallen. Vooral op pc is de game in de problemen geraakt, met als dieptepunt 688 actieve spelers op Steam. Het gebrek aan spelers zorgt dus nu ook voor matchmaking issues. Bekijk hier onze review van Marvel's Avengers.

onbekend

Marvel's Avengers is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Square Enix
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord