Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Avatars voor Xbox 360 zijn binnenkort verplicht

Het is altijd erg makkelijk om het maken van een avatar over te slaan. Voorlopig kan iedereen doorgaan met het overslaan van het maken van een avatar, maar binnenkort zal Microsoft iedereen verplichten om er een aan te maken. Dit vertelde Aaron Greenberg, group product manager bij Microsoft.

Normaal kan je het maken van een avatar overslaan bij het aanmelden van de New Xbox Experience. Binnenkort zal de huidige loophole die het mogelijk maakte om zonder Avatar NXE te gebruiken gesloten worden. Volgens Greenberg is hier een hele goeie reden voor. Welke reden hij daar voor heeft is niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?