Avatar: The Game komt eerder

Vandaag heeft Ubisoft bekendgemaakt dat Avatar: The Game eerder zal verschijnen dan verwacht. De game komt namelijk een weekje eerder naar Nederland. We kunnen dus al op 3 december beginnen met de game.

Dit betekent dan ook dat de game ruim voor de film uitkomt. De film zal namelijk pas vanaf 17 december in de bioscopen te zien zijn. Daarnaast zal Avatar: The Game ook nog eens in 3D te spelen op PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?