Avatar regisseur wil meer games

In een interview met G4 maakte Avatar regisseur, James Cameron, bekend dat hij graag nog meer games wil gaan maken. Avatar: The Game was de eerste game waarbij Cameron zelfs betrokken was. De man heeft echter nog veel meer verhalen.

Cameron heeft zelfs zoveel verhalen dat hij nooit genoeg tijd heeft om er allemaal films van te maken. Hij is dan ook met Ubisoft aan het overleggen of het mogelijk is om met deze verhalen nieuwe games te ontwikkelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?