Check al onze gamescom content hier!

Avatar komt met demo

James Cameron werkt momenteel aan een Science Fiction film genaamd Avatar. In de film reizen een aantal mensen naar de planeet Pandora waar de N'avi in vrede leven met de natuur. Door de komst van deze mensen dreigt de natuur verstoord te worden. Daarom gaan de N'avi in de aanval gaan.

We weten dat games van films het meestal niet zo goed doen, maar de ontwikkelaar is ervan overtuigd dat Avatar: The Game wel goed is en daarom is van deze game een demo verschenen. Coca Cola Zero biedt deze demovan 1,55 GB groot, twee weken aan via haar website. Echter moet je wel goed de Duitse taal beheersen, want de demo is volledig in het Duits.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?